Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuw concept Ajax 'tenenkrommend': 'Je verzint het haast niet'

Laatste update:

"Bij Ajax hebben ze wat nieuws bedacht. Althans, nieuw is relatief in dezen, want stiekem is het een regelrechte kopie van wat ze bij Manchester City al een tijdje hebben. Namelijk een zogenoemde The Tunnel Club", schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Het idee is even simpel als tenenkrommend. Pal naast de spelerstunnel in de Arena wordt een luxe restaurant gebouwd met een grote, glazen doorkijkwand. Sponsors kunnen daar lekker een vorkje prikken en van een glaasje chardonnay nippen, en nu komt het bijzondere: met uitzicht op de spelerstunnel!"

Terwijl de Ajacieden zich klaarmaken voor de wedstrijd, kunnen de mensen van de Tunnel Club aan de andere kant van de glazen wand meekijken. "Een 'stukje beleving', heet dat in die kringen. Ook wel: 'een stukje hospitality'. Een 'uniek stukje business to business', dames en heren. Om dit werkelijk briljante idee te vieren, lanceerde Ajax deze week een gelikt promotiefilmpje. Dat filmpje moet u sowieso kijken. Het is hilarisch, maar vooral de briljante timing maakte het natuurlijk helemaal af."

Mossou ergert zich aan het concept en de timing van de lancering. "Je verzint het haast niet. Ajax heeft net definitief zijn zoveelste titel verspeeld. Het chagrijn regeert bij de aanhang, en volkomen terecht. Ajax is de enige club van Europa die erin slaagt om, met veruit het hoogste budget van allemaal, vier keer op een rij geen kampioen te worden. De supporters ergeren zich kapot aan al dat geld op de bank - en aan al die ellendige middelmaat op het veld. En exact in die week, uitgerekend nu, op het toppunt van de crisis, lanceert Ajax met veel bombarie The Tunnel Club. Hoera! Hoezee! Ossenhaas vreten terwijl Donny van de Beek zijn broekje ophijst. Aapjes kijken in je nette pak. Brallend een selfie maken voor een glazen doorkijkwand", besluit Mossou.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
4
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
19
Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
6
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
54
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties