Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuw contract bij Ajax een feit: 'Een mooie speler om naar te kijken'

Laatste update:

Ajax legde eerder al Abdelhak Appie Nouri vast en maakte eerder op de dinsdag bekend, Vaclav Cerny's contract te hebben opengebroken. Van de Beek loopt al de nodige jaren mee in de opleiding en heeft individueel veel aandacht gekregen, stelt hoofd jeugdopleiding Jonk via de officiële clubwebsite. "Donny is ook een mooie speler om naar te kijken, al is hij een heel andere speler als Appie."

"Donny is een heel vaste, constant presterende en multifunctionele speler. Goede spelers kunnen overal spelen. Hij is heel stabiel en haalt op grond van zijn basistechniek een hoog niveau. Van de Beek heeft veel diepgang in zijn spel en scorend vermogen. Hij denkt altijd één, twee stappen vooruit. Mooi om ook hem in de opleiding te hebben", zegt Jonk tevreden. Van de Beek zelf zegt blij te zijn met het in hem getoonde vertrouwen.

Hij mocht al met de A-selectie van Frank de Boer mee naar Qatar en maakt nu weer deel uit van de A1 van Ajax. "Ik moet proberen de ervaring die ik heb opgedaan aan mijn medespelers over te dragen. Ik moet een voorbeeld zijn voor anderen. Dat lukt volgens mij het beste door gewoon mezelf te blijven", gelooft Van de Beek. Hij maakte afgelopen zondag zijn debuut in het betaald voetbal, toen hij in de basis stond tijdens de 6-0 nederlaag tegen Sparta Rotterdam. Van de Beek deed negentig minuten mee.

Verwacht jij een mooie toekomst voor Donny van de Beek?

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
6
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties