Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK

Laatste update:

Kluivert doet er alles aan om terug te keren in het Nederlands elftal. Als speler van Ajax debuteerde hij uitgerekend onder bondscoach Ronald Koeman in Oranje. Kluivert heeft nog geen contact gehad met de Nederlandse keuzeheer. "Ik hoop er natuurlijk wel op. Er is niks mooiers dan voor je land te mogen spelen."

"Laat staan op een eindtoernooi", gaat Kluivert verder. "Het zou voor mij een enorme eer zijn als ik er weer bij mag komen. Ik ben in elk geval ready als hij me nodig heeft." Kluivert blijft vooralsnog steken op twee interlands namens Oranje, waarin hij nog geen doelpunten of assists noteerde.

De UEFA gaf onlangs toestemming voor uitbreiding van de EK-selectie van 23 naar 26 spelers. Voor Kluivert biedt dat extra hoop, al wacht hij het rustig af. "Het enige wat ik kan doen is bij Bournemouth zorgen dat hij mij mee wil nemen."

Kluivert denkt iets extra's te kunnen toevoegen aan het Oranje van Koeman. "Wat mij kan helpen is dat ik veelzijdig en topfit ben. Doordat ik hard werk, diepgang, snelheid en een actie heb, kunnen trainers meerdere kanten op met me. Ik denk niet dat Oranje daarvan overloopt."

Hoewel Kluivert op jonge leeftijd debuteerde namens Nederland, werd hij de afgelopen jaren voorbijgestreefd door vele lichtingen. Zo speelden diverse oud-teamgenoten van Kluivert bij Jong Oranje reeds een eindtoernooi met de hoofdmacht. Voor de vleugelspits zelf is het afwachten of die kans ooit nog komt.

Kluivert is bezig aan een uitstekend debuutseizoen bij Bournemouth. De Zaandammer speelde al 33 officiële wedstrijden namens the Cherries, waarin hij goed was voor 9 doelpunten en 2 assists. Zaterdagmiddag moet zijn club het titelkandidaat Arsenal lastig zien te maken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
7
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
6
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
17
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties