Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuw Feyenoord-stadion stap dichterbij na nipt akkoord gemeenteraad

Laatste update:

De coalitie in Rotterdam stemde vóór een nieuw onderkomen voor Feyenoord, terwijl de oppositie in zijn totaliteit tegen de plannen stemde. Uiteindelijk werd het bestemmingsplan met één stem meer aangenomen. Over het nieuwe stadion van Feyenoord zal in 2021 een definitief besluit worden genomen. De Rotterdamse club zoekt externe financiers om de bouw van het nieuwe onderkomen te financieren. De totale kosten worden geschat op 444 miljoen euro. Gaat Feyenoord akkoord met de bouw van de nieuwe Kuip, dan is de verwachting dat de opening hiervan in 2025 zal plaatsvinden.

De realisatie van een nieuw stadion voor Feyenoord is onderdeel van een plan van de gemeente om het gebied in Rotterdam-Zuid te ontwikkelen, onder meer door de bouw van 3700 woningen. De totale kosten worden geschat op anderhalf miljard euro. De politiek blijft desondanks verdeeld over het bestemmingsplan, zeker omdat Feyenoord nog niet definitief heeft gesloten om een nieuw stadion te betrekken. Daarnaast zijn er bij verschillende politieke partijen zorgen over de toekomst van de huidige Kuip. De verantwoordelijke wethouders hebben inmiddels een brief gestuurd naar de gemeenteraad met de mededeling dat Feyenoord tot de overgang naar de nieuwe thuishaven in De Kuip blijft spelen.

Alle betrokken partijen, de gemeenteraad, Stadion Feyenoord en het bestuur van Feyenoord, kwamen eind 2019 tot de conclusie dat er meer tijd nodig is voor het uitwerken van de stadionplannen, met 2025 als streefjaar voor de opening. De bouw van de woningen in het gebied rondom het huidige stadion gaat wél eerder van start.

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
8
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
14
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties