Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Nieuw hoofdstuk in transfersoap Drommel: Franse club wil PSV aftroeven'

Laatste update:

"Jan Streuer (technisch directeur FC Twente, red.) hoopt natuurlijk dat er meerdere partijen komen. Nu is er een club uit Frankrijk geweest voor Drommel, uit de top-vier", zo onthult RTV Oost-verslaggever Tijmen van Wissing in het televisieprogramma Oosttribune. Een transfer richting de Ligue 1 ligt evenwel niet in de lijn der verwachtingen. "Drommel wil niet naar Frankrijk, want hij heeft in principe een akkoord met PSV", zo verduidelikt Van Wissing. De verslaggever van de regionale omroep wist vorige week ook al te melden dat de Twente-keeper op het lijstje staat van een club uit de Premier League.

Twente hoopt dat nog meer clubs zich melden voor Drommel, zodat de transfersom nog verder omhoog kan worden gebracht. Momenteel ligt de vraagprijs op zes miljoen euro, een bedrag waar PSV momenteel niet aan wil voldoen. Volgens het Eindhovens Dagblad denkt de Twente-leiding nog steeds meer dan drie tot vier miljoen euro aan de overstap van Drommel te kunnen verdienen. Het dagblad schrijft maandag dat Drommel zelf een van de sleutels in handen heeft. De keeper en zijn zaakwaarnemer hebben samen namelijk recht op een kwart van de transfersom. Wanneer zij daar van af zouden zien, zullen beide partijen dichter bij elkaar komen.

Mocht Drommel pas over een jaar de overstap maken, dan vervalt de transfersom, waardoor de keeper ook geen percentage ontvangt. Volgens de krant kan PSV dat oplossen met tekengeld. Technisch manager John de Jong hoopt de transfer echter dit jaar al af te ronden. Tweede keeper Lars Unnerstall is immers al akkoord met een overstap naar FC Twente, terwijl RB Leipzig de tot medio 2022 aan PSV verhuurde Yvon Mvogo door een clausule komende zomer kan terughalen.

Zie jij Joël Drommel volgend seizoen bij PSV spelen?

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
4
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
37
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties