Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuw kapsel dwingt Tottenham tot onderzoek naar derde 'coronavergrijp'

Laatste update:

Aurier plaatste dinsdagavond een foto op Instagram, waarop hij poseert met een nieuw kapsel en een andere man. In de post tagt de verdediger van Tottenham Hotspur Justin Carr, een op social media bekende kapper, en voegt hij de hashtag #LeCoiffeurEstBon toe, wat zich laat vertalen als 'de kapper is goed'. Indien Aurier daadwerkelijk zijn kapsel onder handen heeft laten nemen, is dat tegen de coronamaatregelen van de Britse regering. De kappers in het Verenigd Koninkrijk zijn voorlopig nog tot juli gesloten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Yes Sir ?????? @justscuts ?? #LeCoiffeurEstBon??

Een bericht gedeeld door Thecrazychild93 (@sergeaurier) op

Het is tegelijkertijd verboden om je te laten knippen door iemand van buiten je eigen huishouden. Om die reden hebben de foto's van Aurier tot de nodige onrust op social media geleid. "We onderzoeken de omstandigheden en zullen dit incident op gepaste wijze aanpakken", zo laat een zegsman van Tottenham weten aan de London Evening Standard. Het is niet de eerste keer dat Aurier de coronaregels aan zijn laars lapt.

In april moesten Aurier en Moussa Sissoko hun excuses maken, nadat ze samen waren gaan trainen en daar beelden van op social media gedeeld hadden. Op dat moment was het nog verboden om met mensen uit verschillende huishoudens samen te trainen en het incident volgde ook nog eens op een eerdere dubieuze trainingsessie. Tottenham-manager José Mourinho werd eerder in april betrapt toen hij met Tanguy Ndombele, Aurier, Ryan Sessegnon en Davinson Sánchez in een park in Barnet trainde, wat tot de nodige opschudding leidde.

Tottenham heeft juist deze week langzaam de trainingen in aangepaste vorm hervat. De spelers van de Premier League-clubs worden twee keer per week getest op het coronavirus. Het is nog altijd de bedoeling dat de Engelse competitie in juni weer hervat gaat worden.

Meer nieuws

'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
7
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
11
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
4
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
72
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
32
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties