Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuw offensief brengt Denzel Dumfries een stap dichter bij de Premier League

Laatste update:

Mogelijk sorteert Chelsea met de interesse in Dumfries voor op een vertrek van César Azpilicueta. De Spanjaard staat in de belangstelling van Barcelona, dat reeds een bod van circa drie miljoen euro uitbracht. De 32-jarige rechtsachter ligt nog een jaar vast op Stamford Bridge en Chelsea zou bereid zijn akkoord te gaan, mits er tijdig een vervanger wordt gevonden. Dumfries wordt gezien als geschikte opvolger van Azpilicueta.

Het gebrek aan financiële mogelijkheden dwingt Inter om enkele spelers van de hand te doen. Eerder leken i Nerazzurri fors te kunnen verdienen aan de verkoop van Milan Skriniar aan Paris Saint-Germain, maar die deal ketste uiteindelijk af. Mede daardoor ziet Chelsea zijn kans schoon en hoopt men Dumfries te kunnen inlijven. La Gazzetta dello Sport weet in ieder geval dat Inter niet onwelwillend tegenover een vertrek van de 26-jarige Nederlander staat.

Dumfries, die vorig seizoen tot vijf goals en vijf assists in 33 Serie A-wedstrijden kwam, kan dus een jaar na zijn overstap van PSV naar Inter alweer een volgende stap maken. Inter zou kunnen forse winst op zijn back gaan boeken, want twaalf maanden geleden telde de club nog dertien miljoen euro voor hem neer. Eerder kwam Dumfries in het betaalde voetbal ook al uit voor sc Heerenveen en Sparta. Hij speelde tot dusver 35 interlands voor het Nederlands elftal.

Verder werkt Chelsea ook met Leicester City aan een transfer van Fofana. Volgens The Athletic zullen de Londenaren diep in de buidel moeten tasten om de 22-jarige verdediger aan te trekken, daar the Foxes een bedrag van liefst 95 miljoen euro vragen. Fofana staat tenslotte nog tot medio 2027 onder contract in Leicester. Chelsea hoopt op een akkoord te bereiken voor een lager bedrag door speler(s) als ruilwaar aan te bieden. Namen worden overigens niet genoemd door het Britse medium.

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
8
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
24
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties