Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuw record voor matchwinner Ronaldo; grote zorgen Advocaat

Laatste update:

Portugal - Armenië 1-0
Portugal laat sinds de komst van Fernando Santos al meer zien dan toen Paulo Bento nog de scepter zwaaide. De Zuid-Europeanen verloren in een goede oefenwedstrijd maar nipt van Frankrijk, wonnen vervolgens het EK-kwalificatieduel met Denemarken (0-1) en waren vrijdag dus te sterk voor Armenië. Met vier aanvallers, te weten Hélder Postiga, Danny, Nani en Cristiano Ronaldo in de basiself, drukte de thuisploeg de bezoekers al gauw terug op de eigen helft. Dat hoge tempo kon echter alleen in het eerste kwartier worden volgehouden en echt grote kansen creëerde Portugal nou ook weer niet. Ronaldo deed wel twee pogingen en een schot van Danny smoorde. De beste mogelijkheid was nog voor Armenië, maar na een counter hield doelman Rui Patrício Kamo Hovhannisyan van scoren af.

Portugal had immer de drang naar voren, maar de bezoekers verweerden zich kranig en bezorgden de vijandelijke defensie ook af en toe problemen. Ook na rust had de Seleção das Quinas moeite om serieus doelgevaar te stichten en daarom bracht Santos Éder en Ricardo Quaresma in de ploeg. Laatstgenoemde was bij zijn eerste actie direct doorslaggevend, want Quaresma's schot werd eerst nog gekeerd door Roman Berezovsky, maar daarna tikte Ronaldo alsnog de bevrijdende 1-0 binnen. Éder was vijf minuten voor tijd ook nog dicht bij de 2-0, maar na een mooie demarrage van Ronaldo kon de spits zijn voet niet goed tegen de bal zetten en even later raakte Éder nog de paal. De Portugezen hebben nu zes punten uit drie wedstrijden en dat is er slechts één minder dan koploper Denemarken.


Servië - Denemarken 1-3
Advocaat en consorten moesten het zonder de steun van de supporters doen. Het eerdere duel met Albanië werd vanwege een 'drone-incident' gestaakt en de UEFA strafte beide elftallen. Servië won reglementair met 3-0, maar kreeg ook drie punten in mindering en speelde tegen Denemarken in een leeg stadion. Desondanks was de start voor de Zuidoost-Europeanen voortreffelijk: AZ-middenvelder Nemanja Gudelj bediende na vier minuten Zoran Tosic en die schoof de bal onder doelman Kasper Schmeichel door. Servië was even later dicht bij een tweede doelpunt, maar Tosic en Danko Lazovic faalden in de afronding. Na de eerste twintig minuten kwamen de Scandinaviërs beter in de wedstrijd en werd het na een halfuur bijna gelijk, ware het niet dat Dragan Stojkovic een mooie save in huis had op een schot van Lasse Vibe.

Na het uur draaide Denemarken de score volledig om: Nicklas Bendtner schoof een rebound achter Stojkovic en Simon Kjaer maakte er met een kopbal 1-2 van. Advocaat hoopte dat zijn spelers veerkracht konden toonden, maar verder dan een inzet op de lat van Lazovic kwam Servië niet meer. In de slotfase werd het zelfs nog erger, want Bendtner scoorde op aangeven van Michael Krohn-Dehli. Servië blijft door de nederlaag op een negatief puntensaldo van 1 staan, terwijl Deens Dynamiet, waarbij Andreas Bjelland, Nicolai Boilesen en Christian Eriksen overigens in de basis stonden, met zeven punten aan kop gaan in Groep I.

-
Wie eindigt hoger in Groep I, denk je?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties