Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe aanvoerder Jong Oranje bekend: 'Een natuurlijke leider'

Laatste update:

"Karim is een van de meest ervaren spelers in de groep en van nature een speler die de leiding neemt. Terwijl Tonny de meeste interlands voor Jong Oranje achter zijn naam heeft staan", licht bondscoach Fred Grim toe op de website van de KNVB. "Ik verwacht dat zij samen een verlengstuk worden in het begeleiden en coachen van de spelers in het veld."

Rekik, die de afgelopen jaren op huurbasis voor PSV uitkwam, noemt het een eer om voor Jong Oranje te voetballen en is trots op de nieuwe verantwoordelijkheid. "Ik ben in de vorige kwalificatiereeks ook een aantal keer aanvoerder geweest. Vrijdag in Deventer maken we een nieuwe start met een relatief nieuwe groep. We hebben een doel: het EK halen."

Meer nieuws

Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
1
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
7
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
0
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
5
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties