Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe aanvoerder op komst bij Ajax: 'We hebben wel een idee'

Laatste update:

"Nee, ik heb het nog niet bekendgemaakt. Ik denk dat we over een tijdje de selectie helemaal rond hebben en dan zullen we spijkers met koppen slaan. Maar we hebben natuurlijk wel een idee en er zal niet zo heel veel veranderen", geeft De Boer vast aan. Hij wil in gesprek met Ajax TV geen namen prijsgeven. "Nee. Jullie weten denk ik ook wel een beetje wie de leiders zijn in het team en wij zullen daar niet veel van afwijken", aldus de coach.

Wanneer de interviewer de naam van Davy Klaassen noemt, reageert De Boer instemmend. "Die heeft vorig jaar ook een paar keer de aanvoerdersband gedragen. Dus dan zit je op de goede weg", voegt hij er met een knipoog aan toe.

Is Davy Klaassen de beste kandidaat, denk je?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
48
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
14
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
36
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties