Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe afgang voor Fenerbahçe: tweededivisionist is tweemaal te sterk

Laatste update:

Vorige week deed Fenerbahçe zich tekort: de club miste in de eerste helft een aantal goede kansen en kreeg het deksel na rust op de neus door een doelpunt van Karahan Yasir Subasi. Voor eigen publiek oogde Fenerbahçe nog minder geïnspireerd dan in de uitwedstrijd. Net als vorige week kregen Sari Kanaryalar een rode kaart: toen moest Elif Elmas het veld ruimen, ditmaal was het Martin Skrtel.

De verdediger raakte zijn tegenstander halverwege de tweede helft met de elleboog en werd direct weggestuurd. Voor Umraniyespor lag er een mogelijkheid om opnieuw te winnen en dat gebeurde ook: de nummer zes van de tweede divisie besliste het tweeluik definitief in de 89ste minuut, dankzij een doelpunt van Leandrinho. Fenerbahçe, dat vijftiende staat in de Süper Lig, is alleen nog in de race om de Europa League.

-

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
13
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
10
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
10
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
25
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties