Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe beelden duiken op; minister kondigt strafrechtelijk onderzoek aan

Laatste update:

"De competitieorganisator wilde de wedstrijd hervatten", legt Longoria uit in de Franse media. "Maar voor de veiligheid van onze spelers hebben we besloten om niet meer op het veld te verschijnen. De veiligheid van de spelers kon niet worden gegarandeerd." Het ongeloof bij de voorzitter van Marseille is groot. "Het is al de tweede keer dat we dit meemaken. Het gebeurde eerder al tegen Montpellier, waar we na de genomen beslissingen besloten om toch door te gaan. Maar wat er nu is gebeurd, is volstrekt onaanvaardbaar. De scheidsrechter (Benoît Bastien, red.) was bij ons en bevestigde dat de veiligheid van de spelers niet gegarandeerd kon worden. Toch wilde Ligue 1 de wedstrijd hervatten, echt onacceptabel."

Jean-Pierre Rivère, voorzitter van Nice, weigert om zijn eigen aanhang kritisch aan te pakken in de nasleep van het duel met Marseille. Hij legt de schuld juist bij de spelers van de bezoekende club. "De scheidsrechter aarzelde om de het duel te hervatten, maar de veiligheidsdiensten lieten hem weten dat er geen problemen waren", zo klinkt het in de Franse pers. "Uiteindelijk besloot iedereen om weer te spelen. Ik snap de beslissing van Marseille dan ook niet helemaal. Het leek allemaal goed te komen, maar onze tegenstander wilde niet meer", aldus Rivère, die zijn mening over de Marseille-spelers niet onder stoelen of banken steekt.

"Het is allemaal vrij duidelijk. Er werden waterflessen gegooid en de reactie van twee spelers van Marseille zorgde ervoor dat de boel uiteindelijk ontspoorde. De beveiliging van Marseille hoefde niet het veld op te komen en onze spelers te slaan", concludeert Rivère in duidelijke bewoordingen. Volgens RMC Sport is Justin Kluivert een van de spelers die klappen kreeg van de beveiligingsmensen van Marseille. In de catacomben toonde onder meer Dimitri Payet hoe erg hij was toegetakeld door de boze aanhangers van Nice. In de Franse media is veel te doen om de ongeregeldheden van zondagavond. L'Equipe komt met de term 'onacceptabel', terwijl Nice-Matin rept over 'pathetisch' gedrag.

Spelers Marseille delen foto's verwondingen; Nice claimt aanval op Kluivert

Verschillende spelers van Marseille hebben opmerkelijke foto's naar buiten gebracht.Lees artikel

De Franse minister van Sport Roxana Maracineanu heeft inmiddels haar afschuw uitgesproken over de incidenten tijdens de ontmoeting tussen Nice en Marseille. Volgens haar is er echt een 'grens overschreden'. Er wordt een strafrechtelijk onderzoek ingesteld en Maracineanu hekelt daarnaast het gebrek aan voldoende beveiliging bij beide clubs. "Het is onacceptabel dat supporters voorwerpen op het veld gooien, gewelddadig gedrag vertonen en het veld betreden. De thuisspelende club is altijd verantwoordelijk voor de veiligheid van spelers, technische staf en de arbitrage. Daarnaast is men ook verantwoordelijk voor wat er op de tribunes gebeurt."

-

Meer nieuws

Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
2
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
27
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
12
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties