Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nieuwe Benzema' tekent bij Inter: 'Blij met deze kans bij een topclub'

Laatste update:

De 21-jarige Belfodil, die vaak is omschreven als 'de nieuwe Benzema', speelde slechts een jaar voor Parma en maakte 8 doelpunten in 33 competitieduels. "Ik had al een tijdje een akkoord met Inter, maar Parma was natuurlijk ook betrokken bij de onderhandelingen", vertelde de aanvaller. "Ik ben heel blij met deze kans bij een topclub en ik hoop het goed te gaan doen. Ik heb nog niet met Walter Mazzarri gesproken, maar we zullen elkaar maandag op het trainingsveld zien."

Volgens Sky Italia heeft Inter zich niet alleen met Belfodil versterkt, maar heeft de Milanese club laten weten dat ook Mauro Icardi van Sampdoria, Marco Andreolli van Chievo en de transfervrije Hugo Campagnaro (vorig seizoen Napoli) zijn binnengehaald. Inter heeft dit nieuws echter nog niet bevestigd op de website van de club, in tegenstelling tot het bericht over de komst van Belfodil.

Iskah Belfodil is een aanwinst voor Internazionale

Meer nieuws

Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
34
Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
16
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
18
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties