Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nieuwe bestemming Philippe Coutinho is bekend met akkoord over huurdeal'

Laatste update:

De 27-jarige aanvallende middenvelder zit vrijdagavond niet bij de selectie van Barcelona als de Catalaanse grootmacht het opneemt tegen Athletic Club. Naar verluidt zal Coutinho zich zondag in Duitsland melden om de transfer af te ronden. Lange tijd werd de Braziliaan in verband gebracht met een transfer naar Paris Saint-Germain, met als mogelijkheid dat hij zou worden betrokken bij een deal inzake Neymar.

Barcelona onderhandelt al geruime tijd met PSG over een mogelijke transfer van Neymar, waarbij onder anderen Coutinho de omgekeerde weg zou kunnen bewandelen. De Braziliaan gaat nu echter tijdelijk verkassen naar der Rekordmeister. Coutinho kon komend seizoen niet op veel speelminuten rekenen onder trainer Ernesto Valverde.

De 55-voudig international speelt sinds januari 2018 voor Barcelona, nadat de grootmacht bereid was heel diep in de buidel te tasten om Liverpool tevreden te stemmen. Coutinho, die nog tot medio 2023 vastligt bij Barcelona, kwam nooit goed uit de verf bij de Catalaanse topclub. Tot op heden kwam de creatieveling tot 76 wedstrijden voor de huidige kampioen van Spanje, waarin hij 21 doelpunten en 11 assists produceerde.

Een goede zet van Barcelona?

Meer nieuws

Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
0
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
3
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
5
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
11
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties