Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe blessure James Rodríguez: 'Ik kan zeggen dat ik extreem bezorgd ben'

Laatste update:

Rodríguez begon al niet geheel fit aan het toernooi: een kuitblessure hield hem in de openingswedstrijd tegen Japan aan de kant, waarna hij tegen Polen zijn rentree maakte. Voor het afsluitende groepsduel met Senegal had bondscoach José Pekerman opnieuw een basisplaats in huis voor zijn vedette, maar daar zal de oefenmeester achteraf wellicht spijt van hebben. Rodríguez moest zich al na een half uur voetballen laten vervangen door Luis Muriel.

"Ik kan zeggen dat ik extreem bezorgd ben, het is een lastige situatie voor mijn team", vertelde Pekerman na afloop op een persconferentie. De bondscoach kon niet toelichten of Rodríguez opnieuw was getroffen door een kuitblessure. "In de wedstrijd tegen Polen was James vermoeid, maar dat was vanwege zijn afwezigheid in de wedstrijd ervoor. Hij trainde goed en tijdens de laatste training was er niets dat wees op een nieuwe blessure. Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe hij er nu voorstaat."

Colombia pakte donderdag dankzij een doelpunt van Yerry Mina de groepswinst in Groep H. De Zuid-Amerikanen staan zodoende dinsdagavond in de Otkrytiye Arena tegenover de nummer twee uit Groep G, op dit moment België.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties