Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe CL-loting: 'Woedend' Real Madrid krijgt zwaarder affiche

Laatste update:

De loting zal bij Real Madrid inslaan als een bom. De Koninklijke werd oorspronkelijk gekoppeld aan Benfica, maar de UEFA veegde die loting van tafel vanwege gemaakte fouten. Real stelde zich op het standpunt dat het treffen met Benfica moest blijven staan, omdat dat plaatsvond vóór de gemaakte fouten. De UEFA ging daar echter niet in mee. Florentino Pérez, de voorzitter van Real, sprak volgens Goal van een schande.

Bij de oorspronkelijke loting van maandag 12.00 uur werden gigantische fouten gemaakt. Nog geen twee uur later nam de UEFA het besluit dat de loting over moest. Bij de oorspronkelijke loting bleken de nodige fouten te zijn gemaakt, die de Europese voetbalbond wijt aan 'een technisch probleem met de software van een externe serviceprovider die de officials instrueert welke teams elkaar kunnen treffen'.

De heenwedstrijden in de achtste finales worden gespeeld op 15, 16, 22 en 23 februari, waarna de returns op 8, 9, 15 en 16 op het programma staan. De geplaatste teams beginnen met een thuisduel en eindigen de achtste finales met een uitwedstrijd.

De volledige loting:

Red Bull Salzburg (Oos) - Bayern München (Dui)
Sporting Portugal (Por) - Manchester City (Eng)
Benfica (Por) - Ajax
Chelsea (Eng) - Lille OSC (Fra)
Atlético Madrid (Spa) - Manchester United (Eng)
Villarreal (Spa) - Juventus (Ita)
Internazionale (Ita) - Liverpool (Eng)
Paris Saint-Germain (Fra) - Real Madrid (Spa)

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
3
ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
16
Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
9
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77
Juventus ontslaat Massimiliano Allegri; vervanger kan tot medio 2027 tekenen
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties