Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe club van Vincent Janssen lijkt bekend

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft de pijlen gericht op Paulo Dybala. Bij les Parisiens is men ervan overtuigd dat Juventus vijftig miljoen euro zal verlangen voor de Argentijn, die eerder aanbiedingen van Manchester United en Internazionale weigerde. (RMC Sport)

Het is een kwestie van tijd voordat Vincent Janssen en Tottenham Hotspur van elkaar verlost zijn. In de komende dagen vliegt de Nederlandse spits naar Mexico om een transfer naar Monterrey af te ronden. (Football.London)

Filipe Luís staat op het punt om terug te keren naar Brazilië. De bij Atlético Madrid vertrokken vleugelverdediger is in vergevorderde onderhandelingen met Flamengo, dat hem bijna binnen heeft. (Globo Esporte)

Indien AS Roma Suso wil overnemen van AC Milan, moet er minimaal veertig miljoen euro op tafel komen. Daarnaast hebben i Rossoneri geen interesse om Grégoire Defrel, Steven Nzonzi, Patrik Schick of Maxime Gonalons in ruil te ontvangen. (La Gazzetta dello Sport)

De transfer van Pedro Obiang naar Sassuolo is in kannen en kruiken. De middenvelder keert zodoende terug in Italië, terwijl West Ham United een bedrag van acht miljoen euro aan hem overhoudt. (Sky Italia)

Maakt Vincent Janssen de juiste keuze?

Meer nieuws

PSV moet door keuze Utrecht vermoedelijk diep in de buidel tasten voor Flamingo
2
Manchester City verzekert zich van komst Amerikaans wonderkind (14) in 2027
6
Sterkhouder Real Madrid raakt geblesseerd: CL-finale en EK komen in gevaar
4
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
37
'PL-clubs kunnen bijvoorbeeld een Geertruida dan gratis bij Feyenoord oppikken'
44
'Oud-Ajacied Babangida zwaargewond na auto-ongeluk; broer overleden'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties