Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe concurrent Flekken en Verbruggen? 'Heb keeperstrainer Oranje gesproken'

Laatste update:

Afgelopen interlandperiode keepte zowel Mark Flekken als Bart Verbruggen een wedstrijd. Het tweetal is, indien fit, komende zomer verzekerd van een plekje in de EK-selectie van Ronald Koeman, zo heeft de bondscoach reeds aangegeven.

Marco Bizot completeerde afgelopen maart het keepersgilde van Oranje. De voormalig speler van onder meer FC Groningen en AZ presteert alleraardigst in de Ligue 1 met Stade Brest en genoot tijdens interlandbreak de voorkeur boven Nick Olij.

Ook Cillessen is de laatste weken echter sterk aan het keepen en zijn naam wordt her en der weer in verband gebracht met het Nederlands elftal. Ook bij de bond zelf houden ze hem nauwlettend in de gaten, zo blijkt.

"Ik heb voor de interlandperiode contact gehad met de keeperstrainer", zo vertelt Cillessen. "Dus ik weet wat de situatie is." Lodewijks zou de schotstopper de boodschap 'Ga zo door' hebben meegegeven.

Desondanks gaat Cillessen niet uit van deelname aan het EK. "Nee, op dit moment, als iedereen fit is niet, nee. Maar goed, als er wat mensen wegvallen, mogen ze me altijd bellen", aldus de lachende keeper.

Cillessen is tevreden met het niveau dat hij momenteel aantikt. "Ik denk dat ik het nog laat zien. Ik denk wel dat ik nog wat in me heb en ik word na de bekerfinale pas 35, dus ik kan nog even mee."

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
19
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
3
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
4
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
11
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties