Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe domper voor Advocaat; eerste basisplaats Van Persie in 154 dagen

Laatste update:

Fenerbahçe - Alanyaspor 1-1
Dick Advocaat heeft door het puntverlies slechts vijf van zijn elf wedstrijden als trainer van Fenerbahçe weten te winnen en men kreeg bovendien voor de vijfde thuiswedstrijd op rij een doelpunt tegen in competitieverband; de slechtste reeks sinds december 2014. Fenerbahçe kwam door een knappe goal van Mehmet Topal (zijn eerste sinds mei) nog wel op voorsprong, maar Daniel Candeias maakte er met een intikker 1-1 van. Robin van Persie stond voor het eerst in 154 dagen weer in de basis in een competitiewedstrijd van Fenerbahçe, maar kon puntverlies niet voorkomen. Alanyaspor sloot het duel door een tweede gele kaart voor Isaac Sackey nog met tien man af in Kadiköy.

Medipol Basaksehir - Konyaspor 1-1
De doelpunten vielen pas in het laatste kwartier, want Mehmet Batdal profiteerde na 77 minuten van geklungel achterin bij Konyaspor en schoof vervolgens met zijn linker de 1-0 tegen de touwen. Basaksehir kon echter niet lang van die voorsprong genieten, want twee minuten later schoot Riad Bajic raak nadat een ploeggenoot de bal keurig had teruggelegd. Konyaspor heeft nu overigens in alle acht laatste uitwedstrijden (over alle competities bezien) ten minste één doelpunt moeten incasseren, dus trainer Aykut Kocaman weet waar er na het weekeinde op getraind moet worden.

-
Beschouw jij Fenerbahçe nog als een titelkandidaat?

Meer nieuws

Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
0
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
13
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties