Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe Eredivisie-koploper geniet: 'De jongens hadden teletekst al openstaan'

Laatste update:

"De jongens hadden teletekst al openstaan', vertelde Streppel na afloop, in gesprek met FOX Sports. "Drie uitwedstrijden in een week, waarbij je 1.200 kilometer moet rijden, het is dan erg knap dat je zo dominant speelt", zo verwees de coach naar het voorgaande competitieduel bij Excelsior, dat woensdagavond ook de tegenstander in de eerste ronde van de KNVB Beker was. Beide keren werd met 1-2 gewonnen.

"Wij gaan een screenshotje maken van de stand in de Eredivisie! Dat is hartstikke mooi", zo gaf Reza Ghoochannejhad te kennen aan Omrop Fryslân. "Maar we moeten daar niet teveel naar kijken. We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd. Volgende week spelen we weer. Dat is tegen Ajax in een mogelijk bomvol Abe Lenstra Stadion. Daar heb ik veel zin in, want we hebben veel vertrouwen."

Stijn Schaars maakte vlak voor rust op schitterende wijze de 1-1, een vrije trap in de bovenhoek. "We waren niet briljant", zo erkende de middenvelder. "Maar we misten ook een aantal grote kansen. Reza kreeg een goede mogelijkheid met een kopbal, ik ga zo even aan hem vragen hoe hij die er niet in kreeg. De vrije trap kwam op een ideaal moment, daardoor gingen we toch met een lekker gevoel de kleedkamer in."

-
Denk jij dat sc Heerenveen dit seizoen bij de eerste vier gaat eindigen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
72
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties