Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe foto's Virgil van Dijk bieden Oranje hoop in aanloop naar EK

Laatste update:

Van Dijk werkt al sinds oktober aan het herstel van een zware knieblessure die hij in oktober opliep in het duel met Everton (2-2). Hoewel er geen concrete duur van zijn herstelperiode is uitgesproken, vindt Klopp dus dat de revalidatie van zijn pupil voorspoedig verloopt. Kort na de persconferentie van de manager publiceerde Liverpool op de clubsite enkele foto's van een training van Van Dijk, die zelf de afbeeldingen ook deelde op Twitter en Instagram.

Of de positieve vorderingen betekenen dat de centrale verdediger al op het EK in actie kan komen, is vooralsnog onduidelijk. Vorige maand liet Klopp weten dat hij de kans niet groot acht dat Van Dijk komende zomer namens Oranje al wedstrijden afwerkt. "Het is natuurlijk niet mijn beslissing, of Virgil wel of niet naar het EK gaat. Maar met de informatie die ik op dit moment heb, zeg ik dat het niet heel waarschijnlijk is", zei de manager van the Reds.

Ook Frank de Boer liet zich in maart al uit over de mogelijkheid dat de 38-voudig international erbij is op het EK. "Alles wat hij kan bijdragen aan Liverpool en eventueel aan ons, zou een bonus zijn. Hij gaat het veld op en dus kunnen er allemaal tegenslagen komen. En als hij tegenslagen krijgt kan het betekenen dat hij geen wedstrijden voor Liverpool kan spelen. Dan kan ik me voorstellen dat ze daar zeggen: 'Leuk en aardig, maar ga jij je maar richten op volgend seizoen.'", besloot De Boer.

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
15
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties