Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe hoofdsponsor betaalt PSV zes miljoen per jaar

Laatste update:

Algemeen Toon Gerbrands zegt trots te zijn op de deal, die lange tijd in de maak was. Energiedirect is volgens hem en bedrijf dat het hoofd boven het maaiveld uit durft te steken en past in dat opzicht bij PSV. "We durven te innoveren en hebben het lef om te investeren. Innovatief ondernemerschap is één van de kernwaarden om onze doelstellingen te bereiken", zegt hij op de website van de club.

Mark van Zon, aan de nieuwe hoofdsponsor verbonden als commercieel directeur, beaamt en herhaalt die woorden. "Door samen te werken met PSV kunnen we onze naamsbekendheid vergroten", stipt hij aan als belangrijkste argument voor het partnerschap.

Philips prijkt nog twee wedstrijden op het shirt en neemt dan afstand. Het electronicaconcern verdwijnt niet volledig en blijft PSV sponsoren, maar niet meer zo prominent als in de voorbije dertig jaar het geval is geweest. Philips sponsort de club in de komende vijf seizoenen nog voor in totaal vijf miljoen euro, meldde De Telegraaf eerder op de donderdag.

Foto via PSV.nl

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
3
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
5
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
6
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
33

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties