Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe klap voor Bayern München: 'Ik ben heel erg verdrietig'

Laatste update:

"Ik ben erg verdrietig", zegt Ribéry tegen Kicker. "Ik heb heel hard gewerkt voor een snellere comeback, maar mijn enkel wordt maar niet beter." De thuiswedstrijd tegen Barcelona in de Champions League is sowieso onhaalbaar. Bayern München speelt de laatste competitiewedstrijd op 23 mei en ook dat lijkt te vroeg te komen.

Als Bayern München de finale van de Champions League haalt is Ribéry mogelijk weer inzetbaar; de eindstrijd wordt op 6 juni afgewerkt in Berlijn. De kans dat der Rekordmeister zich nog plaatst voor de finale is niet groot, want in Catalonië was Barcelona met 3-0 te sterk.

Meer nieuws

Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties