Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nieuwe Laudrup' in opkomst bij Ajax: 'De klasse druipt ervan af'

Laatste update:

In de zomer van 2012 verliet Andersen de gelederen van Aalborg BK voor Ajax. Bij zijn nieuwe club hoopte men 'de nieuwe Brian Laudrup' te hebben gevonden, maar pas de laatste weken laat Andersen soms zijn schitterende spel zien. Alfons Groenendijk was in 2012 coach van het beloftenelftal en weet nog goed, dat de aanwinst na zijn debuut tegen SC Cambuur terug moest Jong Ajax. Dat hakte erin en John Bosman en Groenendijk moesten hem vaak opvangen, herinnert Groenendijk zich nog.

Met vallen en opstaan werkte Andersen zich op binnen de club en veroverde hij een vaste plaats in de A-selectie. Groenendijk vindt dat Andersen wel een verfrissende persoonlijkheid is bij de club. "Er lopen bij Ajax genoeg baasjes rond, die een uitstraling hebben alsof ze de Champions League hebben gewonnen. Lucas heeft dat niet. Geen enkele verbeelding, maar allesbehalve onzeker. Hij weet wel degelijk wat hij wil", zegt de voormalig trainer van de Ajax-talenten in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"Frank de Boer heeft altijd gezegd dat de klasse ervan afdruipt. De club heeft ook nooit getwijfeld aan zijn kwaliteiten als voetballer, maar het moest er wel een keer uitkomen." Kenneth Perez, die de Ajax-opleiding ook goed kent, zegt in de ochtendkrant dat Andersen zijn tegenstanders kan passeren alsof ze er niet staan, op zeer stijlvolle wijze. "Maar hij kwam ook geregeld geen lantaarnpaal voorbij", herinnert de Deen zich.

Denk jij dat Lucas Andersen over een jaar een belangrijke speler is bij Ajax?

Meer nieuws

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
1
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
20
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
10
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties