Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe ontsnapping Barça in blessuretijd blijft uit

Laatste update:

De Braziliaan kreeg een overdreven rode kaart voor een slaande beweging in de richting van Sergio Busquets. Motta wilde zich breed maken en zwaaide met zijn hand tegen de nek van zijn opponent, die theatraal naar de grond ging. Arbiter Frank De Bleeckere zag een zware overtreding in het vergrijp en stuurde de middenvelder van Inter weg, maar zag de tien Italianen vervolgens nog verrassend lang stand houden tegen Barcelona. Pas acht minuten voor tijd opende nota bene Gerard Pique de score, waarna Bojan in extremis leek uit te groeien tot de grote man. Zijn goal werd echter afgekeurd, waardoor Bayern München en Inter op 22 mei mogen gaan uitmaken wie de Champions League in ontvangst mag nemen.

De ploeg van Wesley Sneijder, die het zelf tot twintig minuten voor tijd volhield, werd zodoende beloond voor haar knappe verdedigingswerk. Het strijdplan van Inter werd al vroeg in de wedstrijd duidelijk zichtbaar. Samuel Eto'o en Diego Milito waren opgesteld als enige aanvallers maar stonden vaak voor het eigen strafschopgebied, wat betekende dat Barcelona het spel mocht maken. Evenals in Milaan had de equipe het echter lastig met de hechte defensie van Inter, die Pedro weliswaar vroeg voorlangs zag schieten, maar vervolgens weinig kansen weggaf. De tweede kans viel pas twintig minuten later te noteren, opnieuw voor Pedro, maar ook nu viel er geen treffer.

De bezoekers hadden de zaakjes goed op orde, maar kregen met een flinke teleurstelling te maken toen Motta nog binnen het halfuur naar de kant werd gestuurd met een overdreven rode kaart. Lionel Messi liet zich kort hierna direct zien met een gevaarlijk schot in de verre hoek, maar zag Julio César deze inzet katachtig keren. Een voorbode op meer bleek het niet te zijn, want Inter herpakte zich en gooide de boel achterin weer dicht. Zlatan Ibrahimovic (die opnieuw erg matig speelde tegen zijn voormalig werkgever) probeerde het voor rust nog wel een keer, maar stuitte op het been van Walter Samuel. In de tweede helft kon een stormloop van Barcelona verwacht worden, maar die bleef uit.

Het tiental van Inter bleef bijzonder geconcentreerd verdedigen en kansen bleven dan ook opnieuw lange tijd uit. Guardiola besloot om in te grijpen en haalde Ibrahimovic en Pedro naar de kant ten faveure van Jeffren Suárez en Bojan, en laatstgenoemde zorgde tien minuten voor tijd met een grote kopkans voor het startschot van een slotoffensief. Dit leverde uiteindelijk de treffer van Pique op, die oog in oog met César kunstig draaide en binnenschoof, maar de tweede goal bleef uit: vooral omdat de treffer van Bojan in blessuretijd werd afgekeurd. Inter kreeg loon naar werken, waardoor er eind mei sowieso een Nederlander met de Champions League in zijn handen zal staan.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
32
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties