Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe positie voor Willems: 'Toen de trainer het vroeg, was ik verbijsterd'

Laatste update:

Dit seizoen heeft Willems geen vaste basisplaats bij Frankfurt. Hij speelde nog maar acht wedstrijden in de Bundesliga, waarvan vijf als invaller. Nota bene Filip Kostic, de voormalig smaakmaker van FC Groningen, werd begin dit seizoen omgeturnd van buitenspeler tot opkomende linksback en die transformatie pakte goed uit. Het betekende evenwel dat er voor Willems minder perspectief was op die positie. Trainer Hütter ziet in de 24-jarige Rotterdammer echter iemand die op meerdere plekken uit de voeten kan.

"Toen de trainer op de dag voor de wedstrijd (tegen Olympique Marseille, red.) naar me toekwam en zei dat ik op het middenveld zou spelen, was ik verbijsterd", blikt Willems terug. "'Waarom op het middenveld?', vroeg ik. De trainer gaf aan dat hij ervan overtuigd was dat ik dat kon. Hij vindt me een all-rounder. Daarna was het prima voor mij. Het belangrijkste is om aan spelen toe te komen, waar op het veld dan ook. Ik heb geprobeerd om mijn taken goed uit te voeren op het middenveld."

Of Willems een middenvelder blijft, weet hij nog niet. "Het is vooralsnog slechts een optie. Maar waarom zou het niet iets voor de toekomst kunnen zijn?", vraagt hij zich openlijk af. En hoewel hij dit seizoen niet zoveel speelt als hij zou willen, peinst Willems er niet over om een transferverzoek in te dienen. "Ik ben nog niet naar de club gestapt met de boodschap dat ik weg wil. Ik bevind me niet in een positie om dat te zeggen. Ik denk op dit moment niet aan een vertrek." In de zomer van 2017 vertrok hij voor een bedrag van zes tot zeven miljoen euro van PSV naar Frankfurt. Sindsdien kwam hij tot 31 competitieduels.

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
0
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
45
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties