Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe prijs op erelijst Erik ten Hag: verkozen tot Manager van de Maand

Laatste update:

United speelde onder leiding van Ten Hag acht officiële duels in de maand februari. Op de eerste dag van de maand werd dankzij een 2-0 overwinning op Nottingham Forest een plek in de finale van de EFL Cup veiliggesteld. Die beker werd aan het einde van de maand dankzij een 2-0 overwinning op Newcastle United ook gewonnen; de eerste prijs sinds 2017 voor the Red Devils. Bovendien schakelde United in februari Barcelona uit in de tussenronde van de Europa League (4-3 over twee duels) en werden in de Premier League drie van de vier wedstrijden gewonnen.

Meer: Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: ‘Als jij je werk zou doen...’ | Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen

Rashford won de prijs voor beste speler van de maand voor de derde keer dit seizoen. Eerder ging hij in september en januari ook al met die prijs aan de haal. In februari was de 25-jarige aanvaller in acht officiële wedstrijden goed voor zeven goals en drie assists. In totaal was Rashford dit seizoen al 26 keer trefzeker in 41 duels in alle competities. De andere genomineerden voor de Speler van de Maand-prijs waren Kelechi Iheanacho (Leicester City), Bernd Leno (Fulham), Emerson Royal (Tottenham), Manor Solomon (Fulham) en Ollie Watkins (Aston Villa).

David de Gea had de mooiste redding van februari in de Premier League in huis. De Spaanse sluitpost keerde op 19 februari tegen Leicester (3-0 winst) op schitterende wijze een kopbal van Iheanacho. Het mooiste doelpunt van vorige maand werd gemaakt door Willian, die op 11 februari tegen Nottingham Forest (2-0 zege) naar binnen draaide en de bal in de kruising krulde.

Terechte prijs voor Erik ten Hag?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties