Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe rampweek FC Twente eindigt toch nog positief

Laatste update:

Voor beide clubs uit Overijssel was het zondag do or die. FC Twente hoopte zich meteen te herstellen van de nieuwe puntenaftrek, terwijl Go Ahead Eagles eindelijk de serie nederlagen (zes op rij) een halt wilde toeroepen. Bovendien betekende het duel met de Enschedeërs een soort van laatste strohalm om de nacompetitie te ontlopen. Aanvankelijk ging alles goed voor de thuisploeg, die aardig startte en via Giliano Wijnaldum bij toeval de paal raakte. Niet veel later kwam Go Ahead zelfs op voorsprong: een enorme fout achterin bij Twente werd feilloos afgestraft met een lob door Wesley Verhoek.

De achterstand bleek het sein voor FC Twente om er een schepje bovenop te doen en nog voor rust stelden de gasten orde op zaken. Eerst mocht Ziyech aanleggen van elf meter na een handsbal in de zestien (1-1) en kort daarop schoot Tapia uit een zeer lastige hoek knap de 1-2 binnen. Hij deed dat op aangeven van Ziyech, die daarmee andermaal zijn waarde bewees voor het elftal van Alfred Schreuder.

De bezoekers namen die voorsprong mee de kleedkamers in en bouwden de marge na rust meteen verder uit. Zwak verdedigen bij een hoekschop (opnieuw Ziyech) stelde Tapia in staat om doodsimpel zijn tweede van de middag achter Mickey van der Hart te werken. Daarmee verdween ook meteen alle spanning uit de wedstrijd: het futloze Go Ahead was niet bij machte om zich op te richten en wist weinig uit te richten in de voorste regionen.

Ook een wanhoopsoffensief kon de defensie van de Tukkers niet verontrusten. Alleen Glynor Plet werd nog een keer gevaarlijk, maar zijn inzet belandde in het zijnet. FC Twente hield de voorsprong eenvoudig vast en sloot de nieuwe rampweek zo toch nog een beetje positief af. De nacompetitie, door de puntenstraffen toch weer onderwerp van gesprek in Enschede, lijkt in ieder geval te zijn afgewend.

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties