Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe shirts PSV gepresenteerd: 'We moeten dit nog verdienen'

Laatste update:

Sommige supporters hebben daar moeite mee en het is dan ook maar de vraag of de nieuwe shirts van PSV goed zullen gaan verkopen. "We hebben begrip voor de emoties en weten dat we het hoofdsponsorschap nog moeten verdienen. Dat willen we laten gebeuren met respect voor Philips, dat PSV heel groot heeft gemaakt", zegt commercieel directeur Mark van Zon van Energiedirect.nl in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Manager Guus Pennings van PSV maakt zich daar niet al teveel zorgen over: "Sommige shirts met al vertrokken spelers worden nog steeds volop gedragen, bijvoorbeeld die met Memphis op de rugzijde. Nu is er op de voorkant iets heel wezenlijks veranderd en we verwachten dat een deel van de fans het shirt daarom weer wil hebben", zegt hij. De nieuwe shirts zijn pas op 26 juli verkrijgbaar.

PSV speelt zijn thuiswedstrijden komend seizoen in de vertrouwde rood-witte verticale strepen en de achterkant van het shirt zal volledig rood zijn. De broek is traditioneel volledig zwart met aan de achterzijde een subtiel rood-wit detail en de kousen zijn wit met een rode baan. Het donkere uitshirt heeft een horizontale blauwe baan op de borst; de broek en kousen zullen ook donkergekleurd zijn.

In deze shirts zal PSV komend seizoen in actie komen! Like? (Foto's van PSV.nl) #energiedirect #geenphilipsmeer #evenwennen

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


Meer nieuws

Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
3
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
80
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
2
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
13
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties