Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe tegenvaller voor het Nederlands elftal: na Frenkie de Jong ook Koopmeiners niet mee naar het EK wegens blessure

Laatste update:

Koopmeiners greep tijdens de warming-up van de wedstrijd tegen IJsland plots naar zijn bovenbeen. Koeman moest daarom snel schakelen en wees Jerdy Schouten aan als zijn vervanger in de basis. De bondscoach vertelde direct na het duel al dat hij niet positief gestemd was over de fysieke gesteldheid van Koopmeiners.

"Bij de eerste bal die hij afwerkt, schiet het in zijn lies", aldus Koeman tegenover de NOS. "We weten nog niet hoe het is met Koopmeiners. Dat gaan we morgenochtend vroeg zien in de testresultaten. Maar ik heb slechte vermoedens."

De bondscoach ziet na De Jong dus wederom een middenvelder afhaken. Koeman heeft vooralsnog geen vervanger opgeroepen voor Koopmeiners. Maatsen is bij de groep gekomen na het vertrek van De Jong.

Reactie Van Dijk


Ook aanvoerder Virgil van Dijk reageerde na het duel van maandagavond teleurgesteld op het uitvallen van Koopmeiners en De Jong. "Dat is natuurlijk balen, vooral voor hen", aldus de Liverpool-verdediger voor de camera van ESPN.

"Maar voor ons natuurlijk ook. Het is iets waar we teleurgesteld over zijn, maar goed, we moeten verder en dat gaan we ook doen. We hebben vandaag ook wel wat laten zien, maar dat neemt niet weg dat het wel balen is."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
14
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
17
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
24
Deze Oranje-opponent was een jaar geleden nog amateurspeler en gymleraar
3
Kippenvel na EK-debuut met Oranje: 'Dat was waanzinnig, een jongensdroom'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties