Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe tegenvaller voor Liverpool en Klopp: einde seizoen voor revelatie

Laatste update:

De verdedigende middenvelder was dit seizoen bezig aan zijn grote doorbraak bij Liverpool. Bajcetic kwam in januari 2021 over van de jeugdopleiding van Celta de Vigo en maakte eerder dit seizoen, eind augustus in het thuisduel met AFC Bournemouth (9-0), zijn debuut in de hoofdmacht van the Reds. Sindsdien deed Jürgen Klopp nog achttien keer een beroep op de jongeling. Bajcetic stond in de heenwedstrijd tegen Real Madrid (2-5 verlies) in de Champions League nog in de basis.

Woensdagavond ontbrak de Spanjaard al in de wedstrijdselectie tijdens de return in Madrid (1-0). "Ik heb helaas een blessure opgelopen die me tot het einde van dit seizoen aan de kant houdt", luidt de uitleg van Bajcetic op Instagram. "Het is ontzettend verdrietig om afscheid te nemen van dit geweldige seizoen voor mij, maar ik besef dat dit onderdeel is van het voetbal en dat dit me alleen maar sterker maakt in fysiek en mentaal opzicht. Ik wil jullie, de supporters, graag bedanken voor jullie steun dit seizoen en ik verzeker jullie dat ik mijn best ga doen om sterker dan ooit terug te komen."

Het is een nieuwe tegenvaller voor Klopp, die al een moeizaam seizoen draait met Liverpool. The Reds haalden ruim twee weken geleden flink uit tegen aartsrivaal Manchester United (7-0), om het duel erna te verliezen van Bournemouth (1-0). Liverpool staat momenteel zesde in de Premier League, op zes punten afstand van de vierde plek die aan het einde van het seizoen genoeg is voor Champions League-voetbal. Tottenham Hotspur, dat die plaats nu bezet, heeft wel één wedstrijd meer gespeeld dan de ploeg van Klopp.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties