Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe transfer verhuurde PSV'er uitgesloten: 'Dat heeft geen zin'

Laatste update:

"Dat is niet hoe ik het me had voorgesteld natuurlijk. Ik moest ervaring opdoen door veel wedstrijden te spelen, maar dat is er te weinig van gekomen", vertelt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Toch houd ik de focus op FC Utrecht. Het kan zijn dat de huidige situatie door een schorsing of blessure verandert en dan wil ik er voor de ploeg staan."

Koch is ook niet ontevreden over de club zelf en weet dat het puur om de keuze van de trainer gaat. Daarnaast is een overstap naar een andere club in de winterse transferperiode uitgesloten: "Het heeft sowieso geen zin om op dit moment naar een stap naar een andere Nederlandse club te kijken, omdat ik dan niet speelgerechtigd ben. Ik heb dit seizoen al voor PSV in een officiële wedstrijd gespeeld en ook voor FC Utrecht. Misschien dat er anders nog iets mogelijk was geweest."

Vind jij dat Menno Koch goed genoeg is voor FC Utrecht?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties