Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe twist door zaakwaarnemer Dolberg; kans op verkoop 'groot'

Laatste update:

'OGC Nice lijkt de strijd om de komst van Dolberg te winnen', meldt het weekblad. Hoffenheim wilde de aanvaller graag huren, 'maar het lijkt er sterk op dat die deal is afgeketst omdat het management van Dolberg financieel hoog in de boom zat', zo klinkt het. 'De kans is groot dat Ajax Dolberg nu niet gaat verhuren, maar verkopen. Nice zou nu zomaar eens de nieuwe club van Dolberg kunnen worden.'

Dit verhaal komt overeen met de woorden van Driessen, die aangaf dat de zaakwaarnemer van Dolberg meer geld wil opstrijken bij Nice en Hoffenheim links laat liggen. "Hoffenheim zou hem huren, alles was in feite rond. Maar nu wil de zaakwaarnemer van Dolberg meer geld hebben. Die onderhandelt nu met OGC Nice, om zelf meer geld te krijgen."

"Dat is een heel raar verhaal. Ook omdat Alfred Schreuder, de trainer van Hoffenheim, en Dolberg, allebei bij hetzelfde zaakwaarnemersbureau zitten", stelt Driessen. De journalist van De Telegraaf stelt dat de zaakwaarnemer 'gewoon wil cashen'. "Misschien dat Dolberg ook best wel naar Nice wil en dat het hem niet uitmaakt, maar het moet je als speler zelf ook wat uitmaken."

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
3
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77
'Frimpong neigt naar vertrek bij Leverkusen, maar topclubs moeten haast maken'
11
Clubs in de rij voor smaakmaker Eredivisie: 'Wachten tot het vuurwerk losbarst'
11
Lens werkte samen met Ajax-target Farioli en vergelijkt hem met Nederlander
21

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties