Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe vleugelspeler hard op weg naar De Kuip: 'Het gaat lukken'

Laatste update:

Maandag bracht clubwatcher Dennis van Eersel in de podcast van RTV Rijnmond naar buiten dat hij de naam van Paixão diverse keren had gehoord. De Braziliaan, die op beide vleugels uit de voeten kan, zou als alternatief gelden voor Wilfried Gnonto, wiens vraagprijs een probleem vormt voor Feyenoord. "De realiteit is dat hij dichterbij is dan bijvoorbeeld een Gnonto", zei van Eersel. "Paixão is een speler die nog dermate jong is en restwaarde heeft, dat hij op termijn veel kan opleveren. Feyenoord is bereid om daar wel wat voor neer te leggen."

1908.nl zet het gerucht van Van Eersel nu kracht bij. "Er is een aanzienlijke kans dat Igor voor Feyenoord gaat tekenen", vertelde zaakwaarnemer Silva in een gesprek met het medium. "Feyenoord hoeft alleen nog wat details in de onderhandelingen te verbeteren, zoals de betaalwijze. Wij zijn er van overtuigd dat de deal gaat lukken." Welk bedrag Coritiba precies verlangt van Feyenoord is nog onbekend.

Het nieuws dat Feyenoord een vleugelaanvaller zoekt, is geen verrassing. Na de met 1-2 verloren oefenwedstrijd tegen Osasuna gaf trainer Arne Slot al aan dat hij, naast twee linksbacks, graag nog een offensief ingestelde speler naar Rotterdam-Zuid zag komen. "Een extra aanvaller zou wel fijn zijn, want de buitenspeler is meestal de speler die je het vaakst wisselt. Ze moeten veel creëren en dat is iets dat je niet elke week van ze kan verwachten. Dan is het heel fijn als je als trainer wisselmogelijkheden hebt."

Paixão zou die optie dus kunnen gaan bieden. De 1 meter 68 lange rechtspoot, die het liefst als linksbuiten speelt, werd opgeleid bij Coritiba en kwam in het kalenderjaar 2020 op huurbasis bij Londrina op een lager niveau uit. Dit seizoen brak de Braziliaan definitief door in het eerste elftal van Coritiba, aangezien hij in achttien wedstrijden tot vier doelpunten en vier assists op het hoogste niveau kwam. De Braziliaanse competitie is op dit moment in volle gang en in de laatste vijf wedstrijden maakte Paixão de negentig minuten vol.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
4
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties