Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nieuwe werkgever betaalt De Vrij 4,2 miljoen euro exclusief bonussen'

Laatste update:

De Vrij werd in de voorbije transferperiodes al door Inter begeerd, maar de vraagprijs van Lazio was telkens een struikelblok. De aanstaande transfervrije status van de verdediger heeft er alsnog voor gezorgd dat hij in het Giuseppe Meazza aan de slag gaat. De sportkrant verzekert dinsdag dat de Oranje-international zich voor vijf seizoenen aan i Nerazzurri heeft verbonden, tot 30 juni 2023.

De Vrij gaat in Milaan jaarlijks naar verluidt 4,2 miljoen euro verdienen, exclusief bonussen. Een verbetering ten opzichte van zijn financiële vergoeding bij Lazio, waar hij op jaarbasis maximaal 3,3 miljoen euro verdient. De Vrij en Lazio waren lange tijd in gesprek over een eventueel langere samenwerking. Vanwege de weifelende houding van de Nederlander koos de club ervoor om de aanbieding in te trekken.

Volgens Tare neemt de club De Vrij niets kwalijk. "Hij is een voorbeeldprof en daar zijn we hem dankbaar voor. Hij heeft ons veel gegeven, net als wij hem veel wilden geven met deze aanbieding." Lazio nam de verdediger na een succesvol WK in Brazilië voor ongeveer zeven miljoen euro over van Feyenoord.

Een mooie club voor Stefan de Vrij

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties