Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe zilvervloot voor Ajax in gevaar: ook tweede topkandidaat kijkt verder

Laatste update:

Zakaria kwam afgelopen seizoen uit voor Chelsea, waar hij slechts elf keer voor in actie kwam. In deze elf duels was hij één keer trefzeker. Een assist gaf hij niet. Deze cijfers waren echter toch genoeg om West Ham te overtuigen. Naast de club van trainer David Moyes zouden volgens Romano nog twee andere clubs de 49-voudig international van Zwitserland graag willen inlijven. Welke clubs dat zijn, wordt door de Italiaanse journalist niet bekendgemaakt.

De interesse in Zakaria kan slecht nieuws betekenen voor Ajax-middenvelder Álvarez. De Mexicaans international zag woensdag een transfer naar Borussia Dortmund afketsen, nadat de Bundesliga-club de vraagprijs van de Amsterdammers te gortig achtte. Voetbal International meldde dat West Ham na de terugtrekking van Dortmund de beste papieren heeft om de controleur van Ajax over te nemen. Álvarez blijkt nu dus niet de enige op het lijstje van de Londense club.

West Ham ziet Zakaria en Álvarez als mogelijke opvolgers van Rice. De aanvoerder van West Ham wordt spoedig de nieuwste zomeraanwinst van Arsenal, dat zo'n 116 miljoen euro voor hem betaalt. Dankzij deze aanstaande transfer hebben de recente winnaars van de UEFA Conference League een flink bedrag te besteden. Bovendien is Rice net als Álvarez en Zakaria een verdedigend ingestelde middenvelder.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Feyenoord zondag wint op bezoek bij NEC!
0
Woedende PSV-fans kondigen massale protestactie aan: 'Dit is schandalig!'
11
Ajax hakt knoop door: Menno Geelen wordt tijdelijk algemeen directeur
13
Antony zet enorme tattoo van zichzelf uit zijn periode bij Ajax op zijn rug
11
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
37
'Arbiter Marciniak wordt van openingsduel EK gehaald na enorme blunder in CL'
60

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties