Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nigeria baalt van Cüneyt Çakir: 'Dit was nog veel erger dan Portugal'

Laatste update:

Rojo kopte de bal onfortuinlijk tegen de arm, die niet in een onnatuurlijke positie zat en de verdediger kon hier dan ook niets aan doen. De reglementen van de FIFA schrijven voor dat er in dergelijke gevallen niet gefloten moet worden voor een penalty. "Voor mij was het een duidelijke penalty. Als je gisteren naar de wedstrijd van Portugal kijkt, dan kwam dit niet eens in de buurt. Dit was veel erger", claimde Mikel echter.

"We hebben het in de kleedkamer nogmaals gezien. Het was een overduidelijke penalty. De scheidsrechter schakelde de VAR in en zei daarna dat de bal inderdaad tegen de arm was gekomen. Ik vroeg vervolgens waarom hij dan geen penalty gaf. Hij zei dat hij het niet wist", verzuchtte de middenvelder. "Wellicht omdat hij al een strafschop had gegeven en hij geen tweede wilde geven. Maar een strafschop is een strafschop."

"De scheidsrechter had geen enkele reden om geen strafschop te geven. Het was een duidelijke handsbal." Bij een gelijkspel had Nigeria zich bij de laatste zestien gevoegd, maar een late treffer van Rojo gaf de doorslag en schakelde de Afrikanen uit. "Het is zonde dat we niet de kans krijgen om ons geweldige WK-avontuur voort te zetten. Dit team is tot grote dingen in staat en we zullen klaar zijn voor het volgende WK."

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
7
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties