Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nijhuis fluit kraker in Alkmaar; Gözübüyük leidsman bij FC Utrecht - Ajax

Laatste update:

FC Utrecht en Ajax treffen elkaar zondag om 12.15 uur in de Galgenwaard en Serdar Gözübüyük zal de scheidsrechter van dienst zijn. Hij krijgt ondersteuning van videoscheidsrechter Kevin Blom. Zondagmiddag om 14.30 uur volgt de kraker tussen nummer twee AZ en nummer drie Feyenoord in het AFAS Stadion. Bas Nijhuis zal tijdens deze topper de fluit hanteren. Hij was afgelopen weekend nog veelbesproken toen hij als VAR besloot Björn Kuipers niet te corrigeren bij een vermeende overtreding op Sergiño Dest in het strafschopgebied tijdens Ajax - PSV.

Nummer vier Willem II en nummer vijf PSV treffen elkaar zaterdagavond om 19.45 uur al in Eindhoven en krijgen dan te maken met arbiter Allard Lindhout, die tijdens AZ - Feyenoord overigens actief is als VAR. Willem II heeft momenteel vier punten meer dan PSV. Met FC Groningen en Vitesse nemen de nummers zes en acht het op zaterdagavond ook nog tegen elkaar op. Dat duel zal onder leiding staan van Martin van den Kerkhof.

Aankomende week volgen ook de kwartfinales in de beker. AZ en NAC Breda openen het bal woensdagavond en die wedstrijd staat onder leiding van Pol van Boekel. In Arnhem staat woensdag ook het duel tussen Vitesse en Ajax op het programma, met Nijhuis als arbiter. Donderdag fluit Danny Makkelie Go Ahead Eagles - FC Utrecht, waarna sc Heerenveen - Feyenoord onder leiding van Dennis Higler het sluitstuk vormt.

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse en Marco van Ginkel geven de fans eindelijk iets om trots op te zijn
0
Ultieme climax nadert voor Excelsior na afgetekende overwinning tegen Heracles
11
Richonell Margaret bezorgt RKC Waalwijk vlak voor tijd cruciaal punt tegen PEC
2
Bergwijn schiet Ajax definitief Europa in met loepzuivere hattrick tegen Almere
34
PSV speelt gelijk en kan puntenrecord Eredivisie vergeten
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties