Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nijhuis keurt Feyenoord-goal af: 'Ik stond er beter voor dan de camera'

Laatste update:

"Het was mijn besluit om het doelpunt niet goed te keuren", begint Nijhuis tegenover FOX Sports. "Op het moment dat de bal naar rechts gespeeld wordt, zie ik dat Berghuis tot twee keer toe met zijn hand dicht bij de bal is. De eerste keer raakt hij hem niet, maar bij de tweede keer zag ik vanuit mijn positie toch echt hands. Op de beelden zie je dat niet goed, maar de plek waar ik stond was beter dan die van de camera."

Het besluit van de leidsman leverde geen commentaar op van de Feyenoorders. "Dat vind ik echt klasse van ze. Niemand kwam in de rust of na afloop van de wedstrijd naar mij toe om zijn beklag te doen. Ze vonden dat het verlies van deze wedstrijd volledig op hun conto toegeschreven mocht worden."

-
De treffer werd terecht afgekeurd

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
15
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
13
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties