Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nijhuis ontkent 'tik op de vingers': 'Mijn stijl ga ik niet veranderen'

Laatste update:

Er werd gesteld dat de KNVB Nijhuis 'een tik op de vingers' heeft gegeven, omdat hij te veel overtredingen door de vingers ziet. De KNVB zou hem bovendien hebben opgedragen vaker te fluiten. Nijhuis ontkent echter dat hij zijn stijl drastisch moet veranderen van de KNVB. "Ik heb het verhaal gelezen, maar heb niets gemerkt van een tik op de vingers. Nee, mijn vingers zijn niet blauw."

Volgens Nijhuis heeft het Algemeen Dagblad een verhaal gemaakt met oude citaten van Van Egmond. De leidsman is niet van plan om zich aan te passen: "Daar kan ik helemaal niets mee. De rapporten die ik krijg van de KNVB zijn gewoon prima. Iedere scheidsrechter heeft een eigen stijl. Ik ook. Die ga ik niet veranderen, dat kan ik ook niet."

Van Egmond zei tegenover de krant onder meer dat Nijhuis vaker de fluit mag hanteren: "Zijn manier van wedstrijden leiden is bij ons onderwerp van gesprek. Dat was in het verleden zo en daar zijn we recent weer op teruggekomen, dat ontken ik niet. Er is een bepaalde bandbreedte die je als scheidsrechter kunt opzoeken. Wij spreken arbiters aan als ze daar overheen gaan."

Moet Bas Nijhuis zijn manier van fluiten aanpassen?

Meer nieuws

Hard oordeel over Oranje-speler in voorselectie: 'Heeft zijn krediet verspeeld'
18
Brian Priske wil op één voorwaarde de nieuwe trainer van Feyenoord worden
11
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
2
'Feyenoord, Ajax en AZ niet verheugd met Frank Paauw als bondsvoorzitter KNVB'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties