Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nijhuis wekt irritatie: 'Ongelofelijk. En zelf vindt hij het allemaal prachtig'

Laatste update:

Schildkamp plaatst een kritische kanttekening bij Nijhuis na de zoveelste overtreding van Sadik Fofana. De boomlange centrumverdediger liep hard door op Quinten Timber. "Zo", spreekt Schildkamp zijn verbazing uit.

De bewuste overtreding van Sadik Fofana op Quinten Timber.

"Dat is ook niet zijn eerste overtreding. Fortuna zoekt echt de grens op in de duels met de spelers van Feyenoord en gaat daar met enige regelmaat ook overheen." Nijhuis paste na de overtreding op Timber de voordeelregel toe. Toch beklaagde de middenvelder zich bij de arbiter en was ook Slot not amused langs de zijlijn.

"Het is ongelofelijk dat Nijhuis hier niet tegen optreedt", oordeelt Schildkamp bij het bekijken van de herhaling. "Allemaal leuk, een scheidsrechter die het allemaal lekker wil laten gaan. Maar de momenten dat je echt moet optreden zijn zo overduidelijk."

"Het leidt ook tot onbegrip van spelers, als je op een gegeven moment echt niet meer weet waar je aan toe bent", voegt Schildkamp toe. "Maar hij vindt het zelf allemaal prachtig."

Rob van Elewout, onderdeel van de Feyenoord-podcast Kein Geloel uit zijn onbegrip ook op X. "Bas Nijhuis. Echt een clown in scheidskleren. Vreselijk. Overigens goed dat de commentator de gevolgen van zijn optreden benoemt. Dit kan echt niet."

Kees Kwakman


Ook Kees Kwakman is niet te spreken over het fluiten van Nijhuis, zo geeft hij tijdens de rustanalyse van ESPN aan. "Hij moet gewoon optreden als er een overtreding is", oordeelt de analyticus halverwege.

"In dat geval weet je het met Nijhuis niet vaak. Ik heb moeite met de overtredingen voor dat vasthouden. Timber die een keer weg is, daar wordt niet voor gefloten of geel voor gegeven. Iñigo Cordoba die aan de zijlijn weg is en Thomas Beelen die vasthoudt."

"Je weet nooit zo goed waar je aan toe bent met Nijhuis. Hij laat veel doorgaan, maar soms ook niet. Dat maakt het soms voor trainers en spelers vervelend."

Meer nieuws

Sevilla kondigt emotioneel afscheid aan: clubicoon vertrekt na 684 wedstrijden
5
Duitsland maakt definitieve selectie voor EK in eigen land bekend
21
Roda-uitblinker Ould-Chikh zorgt voor hilariteit met opmerking over vervolgstap
2
Walter Benítez verschaft in interview duidelijkheid over toekomst bij PSV
12
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
7
FC Volendam haalt duo Dingsdag en Simons uit elkaar: 1 trainer vertrekt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties