Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nijland baalt van supporters: 'Dat moeten we met elkaar niet willen'

Laatste update:

"Het woord is sinds zaterdagavond al meerdere malen gevallen en het typeert inderdaad het gevoel dat we na afloop van het thuisduel met sc Heerenveen met z'n allen hadden: waardeloos", zegt Nijland op de clubsite. "Een klein deel van de aanhang vond het nodig spreekkoren aan te heffen en voorwerpen op het veld te gooien. Wij hebben heel veel begrip voor het uiten van emoties, maar dit hoort niet en past niet bij FC Groningen."

Nijland hoopt dat dergelijke ongeregeldheden in de toekomst uitblijven."Het dupeert de club, want ons staan mogelijk sancties te wachten en dat moeten we met elkaar niet willen. Hierbij is niemand gebaat", aldus de directeur. "Zoals we ook sinds de opening van ons nieuwe stadion met elkaar hebben afgesproken dat het ongeoorloofd betreden van het speelveld leidt tot een stadionverbod. Daarom zullen wij passende maatregelen treffen tegen de jongeman, die zaterdagavond het veld betrad."

-
Eindigt FC Groningen dit seizoen in het linkerrijtje?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
16
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
4
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
24
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties