Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nijland door het dolle heen: 'Het wordt een gekte in de provincie!'

Laatste update:

"Dit is fantastisch. Ik vond het ook verdiend, maar het was wel spannend. In de rust vond ik het nog beide kanten op kunnen. Dit is zo mooi en belangrijk voor de club. Je durft er niet aan te denken, maar het is gebeurd. Fantastisch", zei de 54-jarige Nijland. "Het wordt een complete gekte in de provincie, kan ik je zeggen. Dit is zo mooi, zo mooi. We verwachten woensdag een gekkenhuis met 30.000, 40.000 mensen."

"Of ik het hiervoor, een grote prijs, heb gedaan? Ik heb het niet alleen gedaan. We zijn ooit met een groepje fanatieke mensen in deze club gestapt, hebben ooit bedacht dat we een nieuw stadion moesten hebben. Dat hebben we geflikt en dit sportieve succes hadden we nodig. Je hebt vorig jaar bij Zwolle gezien wat voor geweldige boost dat was voor die club. Dat geldt nu ook voor ons", besloot Nijland.

-
Ga jij naar de huldiging van FC Groningen?

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
26
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
27
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties