Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nijland zegt nee tegen lucratief Turks bod: 'Heb een zoon van drie jaar oud'

Laatste update:

Nijland besloot echter niet in te gaan op de aanbieding van de Turken. "Ik verlaat Zwolle niet zomaar voor de eerste de beste club. Het hele plaatje moet kloppen en dat was nu niet het geval", legt hij uit. De huidige situatie in Turkije, dat regelmatig wordt opgeschrikt door terreur, droeg daaraan bij. "Ik heb een zoon van drie jaar oud. Als ik een transfer maak, moet het juiste gevoel er zijn."

De 27-jarige ex-speler van onder meer FC Groningen en PSV beschikt in Zwolle over een aflopend contract, waardoor hij in de zomer transfervrij kan vertrekken. Nijland is echter met de club in gesprek over een mogelijke nieuwe verbintenis. De voormalig jeugdinternational heeft echter nog geen besluit genomen over zijn toekomst. Hij staat sinds de zomer van 2013 onder contract bij de club uit Overijssel.

Fortes
Alvin Fortes gaat wél in zee met Boluspor. De 21-jarige buitenspeler maakt via Facebook bekend dat hij FC Oss verruilt voor een avontuur in Turkije. Hij tekende een contract voor anderhalf jaar, al zegt Oss-directeur Peter Bijvelds nog niks te hebben gehoord. "Ik heb wel vernomen dat hij het zelf al heeft gemeld", reageert hij in het Brabants Dagblad.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties