Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nike hakt knoop definitief door en verbreekt alle banden met Greenwood

Laatste update:

Greenwood werd ook maandag verhoord door de Engelse politie. Zondag werd Greenwood door United al uit de selectie gezet. Hij traint en speelt voorlopig niet mee. The Sun schreef dat zondagmiddag onderzoekers van de politie van Greater Manchester zijn gesignaleerd bij het huis van de aanvaller. Beveiligingspersoneel, vermoedelijk ingeschakeld door United, bevestigde dat de ouders van Greenwood op dat moment in de woning aanwezig waren. De aanvaller werd zondag opgepakt en kwam woensdag op borgtocht vrij.

Het nieuws kwam aan het licht toen zondagochtend beelden en audiofragmenten verschenen op het Instagram-account van Harriet Robson die wezen op huiselijk geweld. Op de beelden is te zien hoe Robson een wond in haar gezicht heeft opgelopen. Ook waren enkele blauwe plekken op haar lichaam te zien en werd een audiofragment gedeeld waarop zij samen met Greenwood te horen was. De aanvaller dreigde haar te verkrachten. De beelden zijn inmiddels van het account verwijderd. Greenwood wordt verdacht van mishandeling en verkrachting.

Volgens de vader van Harriet had zijn dochter echter niet de intentie om Greenwood te beschuldigen van huiselijk geweld. Alan Robson sprak met zijn dochter, die hem zou hebben verteld dat ze gehackt is. De vader is diep ontdaan door het leed dat zijn dochter is aangedaan. Hij gaf een reactie aan de Daily Mail, dat de citaten echter van de website lijkt te hebben verwijderd. Het is onduidelijk of dat betekent dat de vader zijn statement heeft ingetrokken. "We hoorden er vanochtend rond 06.00 uur over. Het is verschrikkelijk. Ik ben het allemaal nog aan het verwerken. Als vader wil je nooit horen dat zoiets je dochter overkomt", zei hij onder meer.

"De politie heeft zich gemeld en ze heeft een verklaring afgegeven aan de politie", vertelde Robson over zijn dochter. "Ze heeft ons verteld dat haar telefoon is gehackt. We hebben haar verteld dat ze de posts moest verwijderen, wat ze heeft gedaan. Maar ze zijn al overal te vinden. Ze is ontzettend ontdaan, want ze wilde deze beelden niet verspreiden. We kennen hem al sinds hij in de Onder 21 speelde. Hij is al twee of drie jaar deel van onze familie."

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties