Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Niko Kovac: 'Ik werd eerst nog uitgelachen toen ik dat over Ajax zei'

Laatste update:

Ajax hield op bezoek bij Bayern knap stand (1-1) en ook het spektakelstuk in de Johan Cruijff ArenA kende geen winnaar (3-3). In beide ontmoetingen zag Kovac een sterke tegenstander. "Ik moet glimlachen omdat ik werd uitgelachen toen ik zei dat Ajax een goede ploeg heeft. Op dit niveau weten ze je fouten hard af te straffen", vertelt de trainer, die volgende week woensdag in de Champions League tegen Liverpool speelt. De heenwedstrijd op Anfield eindigde twee weken geleden in 0-0.

Voordat Bayern gaat proberen de kwartfinales van het miljardenbal te bereiken, wacht het competitieduel met VfL Wolfsburg. De net van een blessure herstelde pechvogel Arjen Robben zal dan, net als tijdens het treffen met the Reds van aankomende week, opnieuw niet van de partij zijn. "Hij heeft dinsdag tijdens de training een kuitblessure opgelopen en is zaterdag niet beschikbaar. We zullen zien of het nodig is om een paar veranderingen door te voeren. Natuurlijk moeten we met een schuin oog naar de wedstrijd tegen Liverpool kijken, maar zaterdag moeten we ook gewoon winnen."

Het grote nieuws van de afgelopen week was het bezoekje van bondscoach Joachim Löw aan Bayern. Hij kondigde aan geen beroep meer te zullen doen op Thomas Müller, Mats Hummels en Jérôme Boateng voor de nationale ploeg. "Ik wil eigenlijk niet reageren op de keuze van Löw, dat is zijn baan. Thomas, Mats en Jérôme zijn erg teleurgesteld over deze beslissing. Ze zullen zichzelf moeten herpakken om klaar te zijn voor de komende wedstrijden", zegt Kovac daarover.

Denk jij dat Bayern München zich ook gaat plaatsen voor de kwartfinales van de Champions League?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties