Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Niveau PSV 'wordt steeds iets minder': 'In Londen vrees ik het ergste'

Laatste update:

Van Hanegem keek afgelopen weekend liever naar Mathieu van der Poel, die Europees kampioen veldrijden werd. Of naar Epke Zonderland, die in Qatar wereldkampioen op de rekstok werd. "Dat was nodig ook, want de Eredivisie was bijna niveauloos", aldus Van Hanegem. "Willem II, ach, ach, ach. Die club zette de poort lekker open, terwijl ze juist hun tanden hadden moeten laten zien nu Ajax een belangrijke wedstrijd in Portugal voor de boeg heeft. Ajax won op dertig procent. Erik ten Hag vond het allemaal nog best goed, maar ik luister liever naar Frenkie de Jong, die het zei zoals het was: helemaal niks."

"Als ze zo spelen, komt de landstitel niet naar Amsterdam, vond De Jong zelfs. Dat betwijfel ik dan weer wel, want bij PSV wordt het allemaal steeds iets minder", concludeert Van Hanegem. Hij merkt dat het niveau van de ploeg van trainer Mark van Bommel steeds verder achteruit hobbelt. "Rosario is minder dan eerder, Jorrit Hendrix is nog minder en Gastón Pereiro voert niets meer uit. Dat kan morgen tegen Spurs een probleem worden. In Eindhoven lag 1-5 al meer voor de hand dan 2-2. In Londen vrees ik het ergste, want op dit moment is echt alleen Lozano van het niveau van Spurs."

Wat verwacht jij van Tottenham Hotspur - PSV?

Meer nieuws

CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
1
Italië maakt voorselectie bekend: Fagioli na maandenlange schorsing opgeroepen
10
Man City verlengt met man die in vijf jaar pas twee keer speelde onder Guardiola
8
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
'Bayern München hoort gigantische afkoopsom van Burnley voor Kompany'
39
Met deze profvoetballer is KNVB-scheidsrechter Shona Shukrula getrouwd
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties