Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noa Lang groeit uit tot absolute sensatie: 'Superkerel en superaankoop'

Laatste update:

"Noa is een superkerel om mee te werken, je krijgt er heel veel van terug, en een superaankoop van het bestuur", jubelde Clement zondag op de persconferentie na afloop van de zege op Genk. "Hij heeft de groep al veel bijgebracht. Niet alleen op het veld, maar ook ernaast. Kijk, Noa stond er eerst niet voor te springen om naar Club Brugge te komen, dat hebben jullie in zijn interviews al kunnen lezen. Maar we hebben toen verschillende goede gesprekken gehad en Noa voelt zich hier intussen thuis." Lang staat tot dusver op 8 treffers en 7 assists in 22 duels in alle competities namens Club Brugge.

Ploeggenoot Stefano Denswil velt eveneens een zeer positief oordeel over de bij Club Brugge opgeleefde Lang. "Ik zie hem op training liever niet in mijn zone komen, hoor", laat de verdediger weten in een reactie aan het Algemeen Dagblad. "Want dat is niet altijd fijn. Noa, die draait alle kanten op, hé. En ook nog eens supergemakkelijk." Lang tekende tegen Racing Genk voor twee assists, onder meer op Bas Dost. Hij stond tevens aan de basis van het winnende doelpunt van Brandon Mechele met nog een klein kwartier op de klok.

Clement vindt het knap dat Lang zo goed presteerde tegen Racing Genk, zeker gezien het feit dat de oma van de vleugelaanvaller recentelijk overleed aan de gevolgen van het coronavirus. "We hebben hem wel zo goed mogelijk proberen steunen. Onder meer door hem iets langer dan gepland bij zijn familie te laten blijven", aldus Clement, die weet dat Lang bij terugkomst werd bedolven onder de steunbetuigingen. "Dit is dan ook een groep die heel hard aan elkaar hangt. En die elke dag keihard werk om beter te worden." De Brugge-coach is voorts van mening dat Lang momenteel 'op zestig procent' van zijn kunnen zit.

De sterke prestaties van Lang zijn uiteraard ook onderwerp van gesprek in de Belgische media. Het Nieuwsblad gaf hem een 8 voor zijn optreden tegen Racing Genk, het hoogste rapportcijfer van alle spelers op het veld. Dost en Vormer, die ook scoorde in de topper van zondag, moesten het doen met een 7. Club Brugge, dat een voorsprong van twaalf punten heeft opgebouwd op nummer twee Racing Genk (51 om 39 punten), vervolgt de jacht op de titel zondag met een thuiswedstrijd tegen Standard Luik.

Ajax zou Noa Lang deze zomer moeten terughalen

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
2
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
5
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
15
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties