Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Noa Lang heeft in De Kuip het eerste stapje richting de Gouden Bal gezet'

Laatste update:

Bekijk hier de clash tussen Valentijn Driessen en Louis van Gaal.

"Aanvallend zit er muziek in de nieuwe speelwijze die Louis van Gaal aan het inslijpen is. Maar tegen Wales bleek ook weer dat er defensief nog flinke kopzorgen zijn", haalt Maarten Wijffels in het Algemeen Dagblad meteen een pijnpunt aan. Oranje wist in de laatste zes interlands het doel niet schoon te houden. "Misschien is het geen toeval dat tegen Polen en Wales Virgil van Dijk ontbrak als leider van de defensie. Zoals de aanvoerder van Oranje ook een missing link was vorig jaar zomer op het mislukte EK. Maar om het alleen aan hem op te hangen is te makkelijk en past ook niet in het denken van Van Gaal en niet in het beeld dat Oranje een keur aan toppers heeft centraal achterin."

Mike Verweij kijkt in De Telegraaf vooral naar het aanvallende gedeelte en zag Noa Lang zijn eerste interlanddoelpunt maken. "De lijfspreuk van Lang is dat hij liever gehaat is om wie hij is dan geliefd om wie hij niet is. Na zijn uitspraak dat hij het Belgisch voetbal heet heeft gemaakt in Nederland kreeg hij op sociale media een berg bagger over zich heen, maar binnen de selectie van Oranje wordt Langs bravoure gewaardeerd. En belangrijker nog, op de trainingen en tegen Wales liet hij zien geweldig te kunnen voetballen. De Gouden Bal, die de grappende Van Gaal aanvaller Lang eerder ziet winnen dan middenvelder Kevin De Bruyne, is nog ver weg. Maar in De Kuip werd het eerste stapje op weg naar de hoogste individuele voetbalprijs gezet."

1001 nacht later: wat is er terecht gekomen van de dromen van Noa Lang?

Voetbalzone analyseert wat er terecht is gekomen van de torenhoge ambities die Noa Lang uitsprakLees artikel

Hoge transfersom
Ook De Volkskrant heeft oog voor het optreden van de aanvaller van Club Brugge. "Wat beklijfde, was de speelsheid van Oranje, het lef, het straatvoetbal met een speciale zomeruitvoering op gras", aldus Willem Vissers. "Noa Lang mag nogal overtuigd zijn van zichzelf, hij zit ook op voetbal, om het zo uit te drukken. Losse voetjes. Dit is wat hij kan. Kom maar op dan. Of de mensen fluiten, zingen, gorgelen of wat dan ook, het boeit hem niet. Hij speelt het spel voetbal, de sokken opgetrokken tot boven de knieën. Hoe hij de score opende, verried klasse, dat is waarom hij duur zal zijn voor een volgende club na Brugge. Omdat pingelen, een mannetje passeren, een meerderheid creëren door iemand uit te spelen, een zeldzame kunde is in het topvoetbal."

Het moet blijken of Noa Lang ook tijdens het WK in Qatar tot het keurkorps van Van Gaal behoort. Volgens het NRC ligt de hiërarchie bij Oranje nog lang niet vast. "Met de afwezigheid van vice-aanvoerder Georginio Wijnaldum als bewijsstuk. Uitzondering is de positie van 'generaal' Virgil van Dijk." Het dagblad maakt vijf maanden voor de start van het mondiale eindtoernooi de balans op. "Stefan de Vrij mocht een keer aanvoerder zijn, net als Memphis Depay en Matthijs de Ligt. Zelfs tussen keepers Jasper Cillessen en Mark Flekken - geen van beiden maakte de voorbije weken grote indruk - is de pikorde nog niet duidelijk."

UEFA Nations League A
Nederland
3 - 2
Wales

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties