Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noa Lang: 'Ik heb hier harder voor moeten werken dan de rest'

Laatste update:

"Maar als je veel talent hebt, moet je zorgen dat het naar boven komt." Lang, 22 jaar, was in zijn eerste seizoen in België al goed voor zeventien treffers en negen assists. Dit seizoen staat de teller voorlopig op drie treffers en drie assists. "Ik was in de gym bij Club Brugge en Ruud Vormer en Bas Dost vroegen of de selectie al was bekendgemaakt. Het was precies twaalf uur, dus keek ik op mijn telefoon en zag ik het uitnodigingsmailtje", vertelt hij over het moment dat hij ontdekte dat hij was geselecteerd.

View this post on Instagram

Een bericht gedeeld door Noa Noe¨ll Lang (@noano17)

Lang hoopt iets aan Oranje te kunnen toevoegen. "Ik denk dat ik in de kleine ruimte creativiteit kan brengen en ik heb scorend én loopvermogen." Lang was met name in de eerste Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain (1-1) de uitblinker. Hij werd na afloop verkozen tot man van de wedstrijd. Opvallend is dat Lang zelf niet heel tevreden is over zijn optreden tegen PSG. "Misschien heb ik een glimp van mijn kwaliteiten laten zien. Het was bij iedereen rozengeur en maneschijn, maar ik vond dat ik had moeten scoren, dat we hadden moeten winnen en dat ik nog veel beter kan."

Lang geeft aan wat voor persoon Van Gaal kan verwachten op het trainingskamp. "Iemand die altijd zichzelf is, altijd zichzelf zal blijven en zegt wat hij denkt. Hoe ik me voel, kun je aan me aflezen. En als voetballer ben ik iemand die durft, zoals de mensen zeggen: branie heeft." Het Nederlands elftal speelt WK-kwalificatieduels met Letland (vrijdag 8 oktober, 20.45 uur) en Gibraltar (maandag 11 oktober, 20.45 uur).

Lang had vrijdag op Instagram een bericht geplaatst dat op veel bijval kon rekenen. "Laat niemand je ooit vertellen dat je iets niet zult bereiken omdat je bent wie je bent", aldus Lang bij een foto van zichzelf als klein jongetje in Oranje-shirt. "Droom groot, kind, droom groot." Onder anderen Justin Kluivert, Jurriën Timber, Calvin Stengs, Tyrell Malacia, Noni Madueke, Owen Wijndal en Ruud Vormer waardeerden de publicatie.

View this post on Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Noa Lang doet het goed bij Club Brugge. Ik heb natuurlijk al eerder aangegeven dat we niet dik in onze buitenspelers zitten. We zijn dus op zoek naar mogelijkheden op die posities. Dan geef ik de kans graag aan een jonge speler", lichtte Van Gaal vrijdag toe.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties